Hírek

2013.02.27. 11:16

Egyiptomi baleset - Londonban dolgozott a veszprémi áldozat

London Chelsea negyedében lévő aukciós házban dolgozott az a 34 éves magyar, veszprémi születésű Gy. Zsuzsanna, aki életét vesztette az egyiptomi Luxor közelében egy Nílus feletti hőlégballon-balesetben.

Halmos György

A nő negyven éves barátjával utazott a szerencsétlenül járt szerkezeten. A tragédiában 19-en, közöttük a pár is életét vesztette. Sajtóinformációk szerint a veszprémi nő párjával a Lots Road aukciós házban dolgozott. A The Sun angol bulvárlapnak nyilatkozva az aukciós ház egyik munkatársa azt mondta, hogy mindenkit sokkolt a tragédiáról szóló hír. A pár sokat beszélt erről az egyiptomi útról, a férfi látni akarta a napfelkeltét. Nagyon szerelmesek voltak, szép párt alkottak együtt.

A Külügyminisztérium megkapta az egyiptomi hatóságoktól a hivatalos megerősítést arról, hogy a Luxorban történt hőlégballon-balesetben egy magyar állampolgár is meghalt. A 21 embert szállító hőlégballon a Nílus nyugati partja fölött, körülbelül 300 méteres magasságban volt, amikor kigyulladt, felrobbant, majd egy cukornádültetvényre zuhant.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!