Hírek

2013.02.15. 07:20

Gázolajtolvajokat értek tetten Almádiban

Litér - Előzetesbe került egy férfi, akit társával együtt gázolajlopással gyanúsítanak.

veol.hu

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság szolgálatban lévő járőre még február 7-én éjszaka Litér külterületén, a murvabánya egyik bejáratánál figyelt fel egy gyanús kisteherautóra.

Fotók: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A gépkocsi mellett igazoltattak egy férfit, valamint a jármű rakterét és a környéket is átvizsgálták, ahol több, többségében gázolajjal teli műanyag kannát találtak. A tatabányai férfi a teli kannák eredetére nem tudott hiteles magyarázatot adni, ezért bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a kapitányságra. A további adatgyűjtés és nyomozás adatai alapján a rendőrök rövid időn belül elfogták a férfi társát is, aki ellen szintén eljárás indult.

A helyszínen elfogott férfit a Veszprémi Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

A rendőri munka során a fenti cselekményen túl megalapozott gyanú merült fel arra, hogy mindkét személy korábbi, Litér illetve Balatonfűzfő területén elkövetett cselekmények elkövetésében is érintett. Ezek vizsgálata szintén folyamatban van - tájékoztatott pénteken a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!