Hírek

2013.02.26. 13:40

Véleményeket, ötleteket várunk

Kíváncsiak vagyunk a badacsonytomajiak örömeire, eredményeire, kívánságaira, hogy azokat megyénk olvasóinak is bemutathassuk.

Barták Péter

A felvetett  problémáknak utánajárunk, segítünk megoldást találni az ott élőknek és az önkormányzatnak. A Lakóhelyünk című fórumsorozat következő állomása a badacsonytomaji polgármesteri hivatal dísztermében lesz március 1-én, pénteken  17 órakor.

A Napló hétfői lapszámában összeállítás jelenik meg a településről, a badacsonytomajiak életéről, a fejlesztésekről, a tervekről. A fórumról szintén a hétfői lapszámban tudósítunk, a felvetésekre pedig következő számainkban visszatérünk.  Örömmel fogadjuk a Badacsonytomajon élők kérdéseit, kéréseit. Mondják el, hogy mire büszkék településükön, illetve mi az, amit kérnek, megoldásra javasolnak. Szívesen vesszük a tomajiak Naplóval kapcsolatos észrevételeit is és azt, hogy miről olvasnának bővebben lapunkban. Találkozzunk március 1-én 17 órakor a badacsonytomaji Napló-fórumon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!