Hírek

2013.06.28. 10:57

Kovács Judit kapta a Véghely-díjat

Kovács Judit, a polgármesteri hivatal személyzeti csoportvezetője vehette át hagyományosan a köztisztviselői sportnapon a közgyűlés által adományozott Véghely-díjat Porga Gyula polgármestertől és dr. Mohos Gábor jegyzőtől.

Halmos György

A díjazott méltatása során elhangzott, hogy munkáját kezdetektől hivatástudatból fakadó, a szó legnemesebb értemében a köz szolgálata iránti elkötelezettséggel végezte. A rábízott feladatokat késlekedés nélkül elvégzi, nem zárkózik el többletfeladatok elől.

Mohos Gábor (balról) és Porga Gyula adta át a közgyűlés által adományozott díjat Kovács Juditnak (Fotó: Orosz Péter)

A megyeszékhely polgármestere köszöntőjében azt hangsúlyozta, hogy jelentős átalakuláson vannak túl, nagyon komoly megpróbáltatásokkal indították a szezont, hiszen januártól más típusú hivatalt működtetnek, mint korábban.

Értékelésében kitért arra, hogy a nehézségek ellenére kitűnőre vizsgázott a hivatal; tényleg csapatként működtek. Mohos Gábor jegyző úgy fogalmazott, hogy az önkormányzati igazgatás történetének egyik legnehezebb időszakát élik. – Azt gondolom, a feladatok átkerülésével is sokkal több kollégánk hagyta el a hivatalt, mint amennyi indokolt lett volna. Ennek az a következménye, hogy az itt maradtakra sokkal több feladata hárul – tette hozzá.

A köztisztviselők pénteken a hivatali ruhát, kosztümöt, öltönyt sportos, lezser ruházatra cserélték, és a Kolostorok és keretek rendezvényterületen szórakoztak, mozogtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!