Hírek

2013.06.19. 07:27

Vádemelési javaslat a dühös utas ügyében

Mint arról korábban hírt adtunk, utasszámlálóra támadt egy nő 2013. február 21-én Pápa egyik helyijáratán. A nyomozás lezárult.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 31 éves gyanúsított, B. Emese 2013. február 21-én 17 óra körül előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazta a Pápa, a Szabadság utcában közlekedő 2-es számú helyijáraton szolgálatot ellátó utasszámlálót. A tettlegességet az előzte meg, hogy a sértett szólt a gyanúsított egyik társának - mivel a felszálló utasok nem tudtak tőle hátramenni a buszban - hogy fáradjon beljebb vagy foglaljon helyet.

Leszálláskor a 31 éves nő folyamatos szidalmazás közepette ütni kezdte a busztársaság alkalmazottját. A helyszínre érkező járőrök a bántalmazót elfogták, majd a Pápai Rendőrkapitányságra előállították.B. Emese ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetése miatt büntetőeljárás indult. A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte, és az ügyet a Pápai Járási Ügyészség részére 2013. június 19-én vádemelési javaslattal megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!