Hírek

2013.09.20. 19:03

A díjátadással befejeződött a Legkedveltebb nyaralóhely verseny

Nem a településeket akarjuk összehasonlítani, hanem azt szeretnénk bemutatni: a települések hogyan tudnak élni lehetőségeikkel a vendégek szerint – hangsúlyozta Barták Péter a Legkedveltebb nyaralóhely sorozatunk pénteki záróünnepségén.

Győrffy Árpád

Lapunk főszerkesztője a tizenötödik alkalommal lebonyolított riportsorozatunk első díját, a vázát és márványtáblát Ambrus Tibor csopaki, a közönségdíjjal járó vázát, oklevelet Hebling Zsolt alsóörsi polgármesternek adta át.

A díjátadás résztvevői balról jobbra, első sorban: Koncz Imre Balatonakali, Marton Béla Balatonfűzfő polgármestere, Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke, Hebling Zsolt Alsóörs, Ambrus Tibor Csopak polgármestere, Barták Péter főszerkesztő, Varga Zoltán Zánka alpolgármestere. Második sor: Polgárdy Imre, a megyei közgyűlés alelnöke, Horváth Ernő, a megyei elnöki kabinet titkára, Kinde Kálmán, a Pannon Lapok Társasága ügyvezető igazgatója, Rakk Attila hirdetési vezető, Győrffy Árpád újságíró (Fotó: Penovác Károly)

Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke a parlament turisztikai bizottsága alelnökeként dr. Bohács Zsolt elnök gratulációját is tolmácsolta. Méltatta a Naplóban megjelent véleményeket, a települések vezetőit pedig arra kérte, vegyék azokat komolyan. Minden résztvevő településnek gratulált Kinde Kálmán, lapcsoportunk ügyvezetője. Úgy vélte: egy ilyen versenynek nem lehetnek vesztesei.

Ambrus Tibor polgármester nagyon hasznosnak tartja sorozatunkat.

– Egyik oldalról ez egy nagy játék, amit a maga helyén kell kezelni. Ugyanakkor közvélemény-kutatásként mégis komoly dolog, mert visszaigazolja a munkánkat. Látszik, hogy sikerült kijavítanunk azok a hibákat, amelyek az előző években negatívumként megjelentek az értékelésekben. Gondolok akár a közbiztonság helyzetére kapott színötös osztályzatra, ami megerősíti a településrendészet létrehozásáról három éve hozott döntést – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!