Hírek

2013.10.04. 18:30

Csokoládénapok - Bemutatók, kóstolók, programok a családoknak

Október 12–13-án immár másodszor rendezi meg a Napló a veszprémi csokoládénapokat. Az idén a tavalyinál is több, érdekesebb különlegesség és programkavalkád várja a családokat egész nap.

Barták Péter

– Nem először és vélhetően nem is utoljára működik együtt eredményesen a Napló és lapcsoportja, a Pannon Lapok Társasága Veszprém önkormányzatával – jelentette ki Porga Gyula, a megyeszékhely polgármestere a pénteken tartott sajtótájékoztatón. – Büszkeségünk, az ötödik évfordulóját ünneplő aréna méltó helyszínt biztosít a színvonalas rendezvénynek. Úgy vélte, a csokoládé, mint az istenek eledele, a hétköznapi emberek életét is megédesíti, és mértékkel fogyasztva különleges élményt ad.

Barták Péter főszerkesztő kínálja az istenek eledelét Göttlinger Lászlónak, az aréna üzemeltetéséért is felelős vezérigazgatónak és Porga Gyula polgármesternek. Jobbról Molnár Lajos Milán, a szervező cég ügyvezetője és Fülöp István, a Pannon Lapok Társasága marketingvezetője (Fotó: Penovác Károly)

Barták Péter, a Napló főszerkesztője a lap részéről évek óta tudatos törekvésnek nevezte, hogy egyre gyakrabban rendezvények szervezésével is eleget tesznek olvasóik szolgáltatói, szórakoztatói elvárásainak. A tavalyi csokoládénapok sikerén felbuzdulva idén még több kiállítóval, újdonsággal, bemutatóval és egy évben egyszer látható különlegességekkel várják az érdeklődőket. Bejelentette: a lapcsoport immár 9. receptgyűjteményével jelentkezik az olvasóik jóvoltából. A Csokoládés finomságok könyvének bemutatója és az előfizetők kedvezményes vására az első napon, október 12-én 11 órakor lesz az arénában.

A szervezők nevénen Molnár Lajos Milán ügyvezető elmondta: a magyar kézműves csokoládékészítők nemzeti válogatottja jön el a Veszprém Arénába. Olyan szaktekintélyek, akik ritkán szerepelnek együtt, de most megosztják kisebb-nagyobb titkaikat is az érdeklődő háziasszonyokkal is. Itt lesz az ország legnagyobb csoki szökőkútja, két napon át folyamatosan csokigyár működik, kakaóbab-pörkölés, marcipánszobrászat színesíti a különlegességek tárházát, a gyermekeket pedig az édes játszótér várja. Érdemes tehát beírni a naptárba a legjobb programok közé már most: október 12–13., Veszprém Aréna, Napló-csokoládénapok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!