Hírek

2013.10.06. 13:43

Kutyás strand a Fövenyen

Az őszies idő ellenére nagy érdeklődés mellett, összesen közel háromszáz kétlábú gazdi és közel száz négylábú részvételével zajlott vasárnap a Falkastrand címmel meghirdetett kutyás program a Föveny strandon Balatonfűzfőn.

Győrffy Árpád

 

A 4 tappancs kutyaiskola az önkormányzattal és a strandot üzemeltető városgondnoksággal együttműködve első alkalommal szervezett olyan rendezvényt, amin a kutyák és gazdáik együtt strandolhattak. Igaz, ennek a fürdési részét is csak a kutyák egy része használta ki a hűvös idő és a 13 Celsius fokos balatoni víz miatt. Ettől még mindenki jól érezte magát a pázsiton rendezett kutya ügyességi bemutatókat nézve, kellemesen sétálva, beszélgetve a kutyástársakkal.

 

A legjobb hangulatban persze a kutyák voltak, akik felszabadultan játszhattak, produkálhatták magukat és ismerkedhettek egymással. A programon részt vett Marton Béla polgármester, aki nagyon elégedett volt a színvonalas lebonyolítással. Mint elmondta, nem látja semmi akadályát, hogy jövő ősszel is több ilyen programnak helyet adjanak. De talán már áprilisban is lesz újabbra lehetőség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!