Hírek

2014.02.12. 13:42

Átvették a nyereményautót a Nagy Mozaikkereső játék nyertesei

Veszprém - Ünnepélyes keretek között vették át Hyundai Elantra típusú autójukat szerdán lapcsoportunk Nagy Mozaikkereső játékának nyertesei, Dobos László és felesége, Mária.

Szabó Péter Dániel

A Pannon Lapok Társasága tavaly meghirdetett, több fordulós nyereményjátékára közel 40 ezer szelvényt küldtek be olvasóink, Fortuna pedig a Zala megyei Tótszentmártonban élő Dobos Lászlónak és feleségének kedvezett. A 4,5 millió forint értékű, impozáns négykerekűt szerdán az Autó-Forrás Kft. veszprémi szalonjában vette át a házaspár, akiket Fülöp István, a PLT marketingvezetője, Virrasztó Zsolt, a Zalai Hírlap főszerkesztője, valamint Csongrádi László, az Autó-Forrás Kft. ügyvezetője köszöntött a helyszínen.


A lakatosként dolgozó, ám szabadidejében méhészkedéssel is foglalkozó tótszentmártoni férfi kérdésünkre elmondta,  eddigi életében egy nyereményjátékon sem kedvezett neki a szerencse, ezért álmaiban sem remélte, hogy végül ő lesz a szerencsés, aki végül hazaviheti az év autójának is megválasztott Elantrát. Dobos László egyébként feleségével több, mint 30 esztendeje előfizetője és lelkes olvasója a Zalai Hírlapnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!