Hírek

2014.02.14. 10:14

Rájuk mosolygott Fortuna

Veszprém - Egy hajszálon múlt, hogy lapcsoportunk Nagy Mozaikkereső játékának nyertesei egyáltalán be tudtak nevezni a versenyre, amelynek fődíját, egy Hyundai Elantra gépkocsit végül ők vihették haza.

Szabó Péter Dániel

Ahogy arról lapunk hasábjain is beszámoltunk, szerdán ünnepélyes keretek között vehette át Veszprémben nyereményautóját Dobos László és felesége, Mária, a Pannon Lapok Társasága tavaly meghirdetett, több fordulós nyereményjátékának nyertesei. Közel 40 ezer szelvényt küldtek be olvasóink, Fortuna pedig a Zala megyei Tótszentmártonban élő Dobos Lászlónak és feleségének kedvezett. A 4,5 millió forint értékű, impozáns négykerekűt az Autó-Forrás Kft. veszprémi szalonjában vette birtokba a házaspár, akiket Fülöp István, a PLT marketingvezetője, Virrasztó Zsolt, a Zalai Hírlap főszerkesztője, valamint Csongrádi László, az Autó-Forrás Kft. ügyvezetője köszöntött a helyszínen.

A szalon közepén álló impozáns négykerekűt többször is körbejárta, kívül-belül alaposan átnézte a lakatosként dolgozó, ám szabadidejében méhészkedéssel is foglalkozó tótszentmártoni férfi, aki még ekkor is alig akarta elhinni, hogy rámosolygott a szerencse. - Egész életemben eddig csupán egy alkalommal nyertem, 200 forintot egy kaparós sorjegyen, ehhez képest jelentős előrelépés ez a csodálatos autó. Utánanéztem az interneten is, mindenütt csak jót írnak róla, s ezt most én is csak megerősíteni tudom. Otthon egyébként egy nyolcéves, középkategóriás autónk van, ami korántsem ennyire modern, mint ez az új kocsi - mondta meghatódva Dobos László, akinek munkahelyén és falujában, Tótszentmártonban is sokan gratuláltak az elmúlt közel két hónapban, amióta kiderült, hogy feleségével ők nyerték az Elantrát.

Pedig kis híján lemaradtak a PLT által hirdetett játékról. - Komondor kutyánk cafatokra tépte azt az újságot, amelyben indult a játék. Éppen a papírfecniket szedegettem össze az udvaron, amikor megakadt a szemem egy nagyobb darabon, amelyet a kerítésre fújt fel a szél. Épp a nyereményjáték első darabja volt, rögtön el is tettem a zsebembe. Sajnos ezt követően hiába gyűjtöttem tudatosan a mozaikdarabokat, az említett elsőt véletlenül a kályhába dobtam. Már le is mondtam arról, hogy beküldjem az újságnak, amikor a határidő lejárta előtt nem sokkal megtudtam, hogy a hiányzó rész egy jokerrel is helyettesíthető. Így lesz, ami lesz alapon postáztam a mozaikot, ám nem is reménykedtem abban, hogy miénk lesz a fődíj - meséli László felesége, Mária, aki nem tagadja, könnyeivel küszködött, amikor megtudta az örömhírt.

Dobos László egyébként feleségével több, mint 30 esztendeje előfizetője és lelkes olvasója a Zalai Hírlapnak, mint elmondták, házasságkötésüket követően egyik első dolguk volt megrendelni. Azóta is minden reggel úgy indul náluk, hogy átlapozzák az újságot.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!