Hírek

2014.03.04. 15:10

Száz közösséget fog össze az egyesület

Veszprém - Száznál több közösséget fog össze a Nyugdíjasok Életet az Éveknek Veszprém Megyei Egyesülete, amely a megyeszékhelyen tartotta a minap a közgyűlését. Az országos szövetség idén ünnepli megalakulása huszonötödik évfordulóját.

Tungli József

A közgyűlésen Paulics István elnök számolt be a tartalmas és igényes munkáról. Kiemelkedőnek minősítette a kultúra és sport területét, amiben Veszprém megye képviselői országos eseményeken is dicséretesen képviselték szűkebb lakhelyeiket. A hozzászólásokból kiderült, hogy a helyi önkormányzatok támogatása nélkülözhetetlen, amiért köszönet illeti a képviselő testületeket. A törődés ellenértékeként a nyugdíjas közösségek, a lakóhelyek arculatát alakító társadalmi eseményeket tudtak megszervezni. Bizakodóan szóltak arról, hogy a jövőben is folytatni tudják a megye falvaiban és városaiban az egész lakosságra kiható munkálkodásukat.

Az idősebb korúak aktivitása az egész lakosság hangulatát befolyásoló tényező, ezért nagyon fontos, hogy a megyei egyesület, figyelemmel tudja kísérni a helyi közösségek életét, és sikeresen tudja végrehajtani elgondolásait.


Egész évre szóló feladat- és eseménytervet fogadtak el a Nyugdíjasok Életet az Éveknek Egyesülete közgyűlésen a küldöttek (Fotó: Tungli József)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!