Hírek

2014.05.18. 14:20

Geocaching: az időjárás sem vette el a kincskeresők kedvét

Veszprém – Bár a borongós idő ráijesztett a kirándulókra, végül több mint ötszázan fordultak meg a Pannon Lapok Társasága kincskereső játékának második állomásán vasárnap Veszprémben.

Marton Attila

A felfedezőknek a Margit-romokhoz kellett a megadott GPS koordináták alapján eltalálniuk, ahol begyűjthették a részvételüket igazoló pecsétet, amelyet végül 509-en tettek meg. A geocaching játék vasárnapi felvonására a legtöbben Veszprém megyéből érkeztek, de sokan keltek útra Vas, Fejér és Zala megyéből is. A pecsétgyűjtő ponton ajándékkuponokat is át lehetett venni, így aki éhes volt, több étteremben és egy fagyizóban is kedvezményesen fogyaszthatott, de sokan felkeresték a kezdeményezéshez csatlakozó László Károly Gyűjteményt is. A nyolc hétig tartó játék következő állomásának koordinátáit szerdai Utazó mellékletünkben közöljük, ahol beszámolót olvashatnak a veszprémi kirándulásról is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!