Hírek

2014.06.26. 08:42

450 hívással zaklatta egy éjszaka alatt volt élettársát

Nem bírta elviselni a szakítást – ezt mondta a rendőröknek gyanúsítotti kihallgatása során az a balatonfőkajári férfi, aki az eljárás adatai szerint több hónapon keresztül telefonon és sms-ben zaklatta volt élettárást.

Volt olyan éjszaka  2013. nyarán, hogy 450 telefonhívás érkezett a sértett telefonjára volt élettársától. Egy szóváltás során a gyanúsított légpuskával kényszerítette a sértettet korábban elvitt gázpisztolya visszaadására. A nő végül 2014. január 6-án feljelentést tett a rendőrségen.

A eljárás során kirendelt fegyverszakértő megállapította, hogy a revolver gázpisztoly egyes darabjai lőfegyver fődarabnak, a lőszerek egyes darabjai pedig lőszer alkatrésznek minősülnek, melyek megszerzése, tartása engedélyköteles. Ez utóbbi tekintetében a nyomozóhatóság lőszeralkatrész engedély nélküli megszerzése, tartása miatt szabálysértési eljárást kezdeményezett. Ezen túlmenően a Balatonalmádi Rendőrkapitányság a 33 éves K. Attila ellen zaklatás vétség és kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást. A büntetőeljárás iratait a Balatonalmádi Rendőrkapitányság a napokban vádemelési javaslattal küldte meg az az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!