Hírek

2014.06.11. 16:25

Nemzetközi versenyen vettek részt a Bonitások

Veszprém - A Bonita Versenytáncklub ifjú táncosai egy bronzéremmel és egy negyedik helyezéssel tértek haza Lengyelországból.

Varga Ibolya

Lunk Gabriella a Bonita Sporttánc Egyesület elnöke és művészeti vezetője tájékoztatása szerint a harmadik alkalommal megrendezett Radom Open 2014 elnevezésű nemzetközi formációs táncversenyen Magyarországot három dunántúli versenytáncklub négy csapata képviselte. A szombathelyi Savaria Tánc-sport Egyesület és a zalaegerszegi Gála Társastáncklub Egyesület egy-egy junior csapata mellett a veszprémi Bonita Sporttánc Egyesület két egy junior és egy felnőtt formációja lépett parkettre.

Lengyelországban járt a Bonita Sporttánc Egyesület, tagjai remekül szerepeltek az erős mezőnyben (Fotó: Bonita Sporttánc Egyesület)

A bonitás juniorok ebben az évben már A ligás táncosként, válogatott kerettagsággal büszkélkedve a La Isla Bonita koreográfiával szerezték meg a negyedik helyet a kilenc csapatot felvonultató, erős nemzetközi mezőnyben. A felnőttek között induló, másik bonitás, szintén nyolc párból álló Africa latin-amerikai formáció az előkelő harmadik helyen végzett, bronzérmet szerzett.

A múlt vasárnapi nagysikerű, hagyományos évadzáró gála után a nyári szünetben fellépések és edzőtábor készíti majd elő a következő, jubileumi évadot. A táncklub a huszonötödik születésnapját korábbi, jelenlegi és leendő tanítványaival, nagyszabású rendezvényekkel ünnepli majd meg jövőre.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!