Hírek

2014.07.03. 12:30

Pályafelújítás miatt változik a vasúti menetrend Veszprém megyében

Júliusban a megyét érintően több helyütt pályarekonstrukciós munkálatok zajlanak, ezért a vonatok módosított menetrend szerint járnak, illetve néhány szakaszon vonatpótló buszok közlekednek, közölte a vasúttársaság.

Tremmer Tamás

A Győrszabadhegy–Pápa-Celldömölk vasútvonalon pályafelújítást végeznek július 12-től július 18-ig. Ezért a vonatok menetrendje módosul, illetve a gyorsvonatok helyett Győr–Celldömölk, a személyvonatok helyett Győrszabadhegy–Celldömölk között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Uzsa–Sümeg között július 10-én, Tapolca–Lesencetomaj között július 11-től július 12-ig pályafelújítás miatt a vonatok menetrendje módosul, illetve vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

A Székesfehérvár–Boba vasútvonalon pályafelújítást végeznek. Emiatt július 8-án Székesfehérvár és Várpalota, július 9-én Hajmáskér és Veszprém, július 10-én Veszprém és Ajka, július 11-én Ajka és Devecser között napközben néhány vonat helyett autóbuszokkal kell utazni. A menetrend is ehhez igazodik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!