Hírek

2014.12.09. 14:25

Beatünnep neves fellépőkkel szombaton a Veszprém Arénában

Veszprém - Vastag Csaba és Tamás mellett az Anna and the Barbies, az Ivan & The Parazol, a Subscribe és Szabó Ádám is színpadra lép majd az Illés nagy beatünnepén a Veszprém Arénában.

Szabó Péter Dániel

Az 50 esztendeje indult Illés hatalmas bulival ünnepli a jubileumot, hiszen december 13-án este a jól ismert, legendás Illés-slágerek csendülnek majd fel a megyeszékhely határában fekvő arénában.

Szörényi Levente és Bródy János a közelmúltban tartott veszprémi sajtótájékoztatón. A veszprémi élő koncerten fiatal és idős együtt rophatja majd a jól ismert Illés-slágerekre. Fotó: Penovác Károly

A Napló idei karácsonyi koncertjének főszereplője Szörényi Levente, Bródy János és Szörényi Szabolcs lesz. A közelmúltban tartott sajtótájékoztatón elhangzott: a legendás együttes repertoárjának nyolcvan százaléka hangzik majd el a koncerten, melynek különlegessége lesz, hogy az Illés fiúk mellett ott lesznek és zenélnek az Illés mai követői is. A felcsendülő harminchat slágeren kívül a vendégek saját stílusukban feldolgozott dalai egész biztosan élményszámba mennek majd.

Név szerint egyébként az Ivan & The Parazol, a Subscribe, az Anna and the Barbies, Szabó Ádám s a hazai pálya előnyét élvező testvérpár, Vastag Csaba és Tamás lép színpadra a koncerten. Természetesen a buli ettől függetlenül az Illés fiúkról szól, a követők csupán néhány dal erejéig pattannak a színpadra, míg a nagy elődök szusszannak egyet. Az együttes három egykori tagja ugyanis feladatának tekinti, hogy életművüket átadják a fiatal generációnak. Erre kiváló lehetőség lesz a veszprémi élő koncert, ahol fiatal és idős együtt rophatja majd a jól ismert slágerekre.

A jubileumi produkció rendezője Novák Péter, a háttérhangzást pedig az Óbudai Danubia Zenekar, valamint egy hattagú rockszekció fogja biztosítani. A jegyek megvásárolhatók ügyfélszolgálati irodáinkban, a tikettekhez megyekártyával rendelkező olvasóink kedvezményes áron juthatnak hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!