Hírek

2015.03.09. 17:20

Börtönben végződött a jól fizető nőfuttatás

Wels, Veszprém - Egy többszörösen büntetett előéletű férfi hét évvel ezelőtt lányokat futtatott Ausztriában, amiért a bíróság jogerősen nyolc hónap börtönre ítélte.

Mátételki András

A devecseri Sz. Zsolt az ausztriai Wels két éjszakai klubjában dolgozott kidobóként. Az interneten keresett táncosokat, ám valójában üzletszerű kéjelgést ajánlott fel nekik. Az egyik nőt a barátja vitte ki erotikus munkára , akitől hetente 150 eurót kért. Abban az évben összesen 753 ezer forintnak megfelelő valutát tett zsebre, amit a nő minden kényszerítés nélkül adott át neki. Egy Székesfehérváron dolgozó táncossal telefonon megegyezett abban, hogy minden héten lead neki 150 eurót. Abban az esztendőben csak tőle több mint egymillió forintot vett át. Ennek az összegnek a felét kapta a harmadik lánytól, akit szintén alkalmaztak az osztrák klubban.

A jól menő üzletnek végül az vetett végett, hogy az egyik lány édesanyja bejelentette idehaza, eltűnt a gyermeke. A hatóság emberei értesítették osztrák kollégáikat, akik 2008 április elején razziát tartottak a klubban, ahol az egyik szobában igazoltatták Sz. Zsoltot. A vádlott a testvérének az iratait adta át a rendőröknek, ám nem bízott abban, hogy ezzel félre tudja vezetni őket, ezért egy óvatlan pillanatban kiugrott az ablakon s kereket oldott.

A törvényszék jogerősen helybenhagyta az Ajkai Járásbíróság ítéletét: a 43 éves Sz. Zsoltot egyrendbeli kitartottság bűntette és kétrendbeli közokirat-hamisítás bűntette miatt nyolc hónap börtönbüntetésre ítélték. Továbbá vagyonelkobzást rendeltek el a vádlottnál 2,2 millió forint erejéig ennyit vett át a prostituáltaktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!