Hírek

2015.11.19. 14:15

Hiányzó láncszem - Kész Zoltán aláírást gyűjt az elkerülőért

Veszprém – Aláírásgyűjtésbe kezd Kész Zoltán országgyűlési képviselő, hogy mielőbb megvalósuljon a várost elkerülő útgyűrű 2x2 sávossá fejlesztése.

Tremmer Tamás

Ahogy arról már beszámoltunk, Kész Zoltán országgyűlési képviselő interpellációt nyújtott be a nemzeti fejlesztési miniszternek, amelyben afelől érdeklődött, hogy a kormány leállította-e a veszprémi déli elkerülő út négysávosítását. A szaktárca államtitkára, Tasó László elismerte, hogy forráshiány miatt egyelőre áll a beruházás.

A veszprémi országgyűlési képviselő szerint mindez ésszerűtlen, mert éppen a legforgalmasabb, a szintbeli csomópontok miatt legveszélyesebb szakaszon konzerválja a kialakult rossz helyzetet. Jelezte, ha egy láncban vannak gyenge szemek, maga a lánc is gyenge lesz. Márpedig a 8-as főúton jelenleg a veszprémi elkerülő a gyenge láncszem

Közölte, a fejlesztés mielőbbi megvalósítása érdekében aláírásgyűjtést kezdeményez, amelyhez pártállásra tekintet nélkül várja a csatlakozókat, a politikusokat is, hiszen ők nem a pártjuknak, hanem az itt élőknek tartoznak felelősséggel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!