Hírek

2016.07.20. 13:43

Elpusztult a labrador: lemarta húsát az idegen anyag

Várpalota - Sajnos elpusztult az a 14 éves labrador, aki gazdájával együtt két hete az egyik bevásárlóközpontnál járt Várpalotán, és az állat az üzlet mellett egy elvezető árokban levő maró, forró anyagba lépett – tudtuk meg Szabó Éva állatvédőtől.

Kovács Erika

Mint elmondta, az állat egyetlen társa volt idős gazdájának, aki máig siratja kedvencét, és nem tudott napirendre térni a történtek miatt.

Az állatvédő tudomása szerint a városi fűtőműből kerülhetett ki a neon zöld színű, forró, maró anyag a környezetbe, ahol a szerencsétlen állat abba belelépett, és a leggondosabb állatorvosi ellátás ellenére néhány nap múlva elpusztult.

A Közüzemi Kft.-nél érdeklődésünkre azt mondták, a cégvezető távollétében nem kívánnak nyilatkozni, így az ügyre később visszatérünk, amikor a cégvezetőt is elértük.

Frankó Marianna megyei rendőrségi szóvivő közölte, a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai a helyszínen adatgyűjtést végeztek, melynek alapján megállapították, hogy bűncselekmény nem merült fel. További intézkedés érdekében értesítették az illetékes társhatóságokat.

Információink szerint az ügyet a környezetvédelmi hatóság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!