Hírek

2016.07.15. 08:09

Óriási káosz, sikítozó, pánikoló emberek mindenütt

Nizza - A hotelszobájukban készülődtek a tűzijátékra Varsandán Milánék, amikor kitört a pánik. A Balatonfüredi KSE kézilabdázója Nizzából számolt be a csütörtöki véres merényleten történtekről.

B. Virág Rita

Varsandán Milán és kedvese, Anita jelenleg is Nizzában tartózkodik, hétfőig ugyanis ott nyaralnak. Csütörtökön egy szervezett kiránduláson az egyik közeli félszigeten pihentek, az esti programokra értek vissza. A busz a sétálóutca elején rakta ki őket, ők végigsétáltak a színpadok, a tűzijátékra készülő emberek közt a szállodájukba.

Varsandán Milán

- Úgy beszéltük meg, mi is csatlakozunk az ünneplő franciákhoz, turistákhoz és megnézzük a tűzijátékot. Anita a haját szárította, s időközben elkezdődött a program. Kiálltam az erkélyre, néztem a tűzijátékot, aztán a következő pillanatban kitört a pánik. Hallottunk egy csomó durranást, gondolom a lövéseket, a sikítozó, pánikoló embereket. Megmondom őszintén, mivel fogalmunk sem volt, mi történt, ezért nem mertük elhagyni a hotelszobánkat. Jó fél óra, negyven perc múlva érkezett az első híradás a tévében. Akkor tudtuk meg, mi történt - mesélte a korábbi válogatott játékos.

Milán és Anita jelenleg is Nizzában tartózkodik. Elmondták, óriási a készültség, a parthoz közel két hatalmas harci hajó kötött ki. Mindenhol rendőrök, fegyveres katonák. A merénylet helyszínén rengeteg híradós, újságíró, minden le van zárva.

- Ma Monacóba szerettünk volna kirándulni, de ez elmarad, ugyanis minden út le van zárva. Hétfőn utazunk haza, remélem, addig nem történik semmi baj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!