Hírek

2016.10.17. 12:59

Egy hét alatt 44 riasztás - ebből 22 téves

Veszprém megyében az elmúlt héten 44 alkalommal riasztották a tűzoltókat káreseményhez. Ebből 15 esetben vonultak műszaki mentésre és 7 alkalommal kellett tűzesetnél beavatkozni, emellett 22 téves jelzés is érkezett.

Két személygépjármű ütközött egymással Veszprémben a Komakút térnél október 11-én kora délután. A műszaki mentést a veszprémi hivatásos tűzoltók végezték, akik a beavatkozás során áramtalanították a járműveket, ezt követően pedig megszűntették a forgalmi akadályt. A balesetben érintett két gépjárműben összesen hárman utaztak, a mentőszolgálat tájékoztatása szerint ketten könnyű sérüléseket szenvedtek.

Kigyulladt és teljesen kiégett egy kétszáz négyzetméter alapterületű, egyszintes családi ház egyik lakószobája Badacsonytördemicen, október 13-án este. A keszthelyi és a badacsonytomaji hivatásos tűzoltók két vízsugárral határolták körül, majd fojtották el a lángokat. A rajok egy gázpalackot épségben kihoztak az égő házból. A tűz a többi helyiséget is károsította, lehullott a vakolat, és egyes berendezési tárgyak is megégtek, viszont a lángok a tetőzetre nem terjedtek át. Az eset során senki nem sérült meg.

Két személygépkocsi ütközött össze október 16-án kevéssel reggel hat óra előtt a nyolcas főúton Ajkarendek térségében. A műszaki mentést ajkai hivatásos tűzoltók végezték, akik áramtalanították a járműveket és megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben két ember sérült meg, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!