Hírek

2016.11.03. 18:30

Drogfogási ügy két gyanúsítottal

Veszprém - Kábítószer birtoklás gyanúja miatt befejezte két gyanúsítottal szemben a nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) a napokban, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészségnek, tudtuk meg a rendőrségtől.

Kovács Erika

Az ügy kapcsán korábban már megírtuk, hogy az utóbbi évek legnagyobb drogfogásánál, idén februárban Veszprémben, egy belvárosi ingatlannál ötszáz tő marihuánát találtak a rendőrök, a termesztéshez szükséges infrastruktúrával, öntöző, világító és szellőző berendezéssel.

Egy belvárosi ingatlannál ötszáz tő marihuánát találtak a rendőrök. Vádemelésre számíthat a két veszprémi férfi?
Fotó: Rendőrség

Akkor Baráth Attila alezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője tájékoztatása szerint közöltük azt is, hogy a rendőrök lakossági bejelentésre mentek a helyszínre, majd két hónapig tartó nyomozás után idén februárban vettek őrizetbe egy férfit.

A rendőrség mostani tájékoztatásából kiderült, még egy gyanúsítottja lett az ügynek, és mindkét veszprémi férfit elfogták, őrizetbe vették és a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat.A rendőrségi nyomozás végeztével a nyomozó ügyészség dönt a két veszprémi férfi további sorsáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!