Hírek

2016.11.28. 15:33

Megnyílt az új pápai Napló-iroda - Kihagyhatatlan kedvezmények

Pápa - A város és a Napló kapcsolata sosem volt ilyen szoros, mint most. Az írott sajtó terén a megyei napilap az első számú, kiemelt partnerünk – fogalmazott Unger Tamás, Pápa alpolgármestere az új pápai Napló-iroda ünnepélyes megnyitásán.

Polgár Tibor

Mint beszámoltunk róla, a Napló pápai ügyfélszolgálata és helyi szerkesztősége a Kossuth udvarból a Fő utca 21. szám alá költözött, az esztétikusan kialakított, tágas iroda hétfőn nyílt meg. A kisebb ünnepséggel egybekötött eseményen Németh F. Bernadett, a Napló főszerkesztője köszöntötte az egybegyűlteket, egyúttal kiemelte: Veszprém megye napilapja és a pápai önkormányzat évek óta remek kapcsolatban áll egymással, a mostani új iroda is egy közös projekt részét képezi. Hozzáfűzte, a helyi szerkesztőségnek a jelentősen megnövekedett pápai tartalomszolgáltatás miatt is szüksége volt egy tágasabb helyiségre, ennek a fejlesztésnek pedig a Napló olvasói, a város és a járás lakói a legnagyobb nyertesei.

Ugray Adrián, a Naplót is kiadó Pannon Lapok Társasága (PLT) Veszprém megyei értékesítési vezetője hangsúlyozta, a PLT kiemelten kezeli az ügyfélszolgálati irodáit, az azokban folyó munkát, ennek egyik jellemző példája a mostani irodafejlesztés. Az új iroda átadását szimbolizálva Németh F. Bernadett és Unger Tamás átvágta a nemzeti színű szalagot, majd Pápa alpolgármestere a pohárköszöntő során a város és a Napló kapcsolatáról beszélt, ami szavai szerint sosem volt ilyen szoros, mint most.

A városvezető rámutatott: ennek az együttműködésnek a gyümölcse többek között a város kétheti lapja, a Pápai Hírlap, valamint az, hogy a Naplóban hétfőtől szombatig – a külön pápai címlap mellett – napi két helyi oldal foglalkozik Pápa és a járás mindennapjaival. Unger Tamás megjegyezte, az önkormányzatnak a nyomtatott sajtó terén a megyei napilap az első számú, kiemelt partnere, a megnövekedett tartalom és szolgáltatás pedig egyértelműen magával vonta a mostani infrastrukturális beruházás szükségszerűségét.

Az új pápai Napló-iroda megnyitásának alkalmából december 2-ig, péntekig többféle kedvezménnyel, akcióval találkozhatnak az érdeklődők az ügyfélszolgálaton. Ezek közé tartozik többek között egy kvízjáték, melynek fődíja egy wellnesshétvége. Emellett a készpénzes apróhirdetésből és a vidám családi hirdetésből 30 százalék kedvezmény jár, míg az egyéb, itt megvásárolható termékek 25, a PLT saját kiadású termékei pedig 40 százalékkal kerülnek kevesebbe a héten.

(A termékajánlat a készlet erejéig érvényes, a hirdetési ajánlat pedig maximum négy megjelenési napra vonatkozik.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!