Hírek

2016.12.08. 16:18

Nyugdíjas rendőröket köszöntöttek

Veszprém - Nyugállományba vonult kollégáit köszöntötte Anda György rendőr ezredes.

Kovács Erika

A megbízott főkapitány szerdán, a Töreki Sándor dandártábornok, korábbi rendőr-főkapitány, jelenlegi országos bűnügyi főigazgató tiszteletére elnevezett színházteremben búcsúztatta társait.

Anda György ezredes, megbízott rendőr-főkapitány köszöntőjében többek között kiemelte, sokat tanultak elődeiktől, akikkel a személyes találkozást nagyon fontosnak tartják. Hozzátette, a régi idők, emlékek felidézése mindannyiuk számára rendívül jelentős esemény, amire kiváló lehetőséget teremtenek a mostanihoz hasonló találkozók.

Zsúfolásig megtelt a színházterem nyugdíjas rendőrökkel Fotó: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Köszöntő gondolatai után méltatta születésnapján Szilágyi Erzsébet nyugalmazott rendőr alezredest, aki a rendőrségi nyugdíjas klub elnöke immár hat éve. Mint kiemelte, a klub működése alapvető szerepet játszik abban, hogy a közösség együtt maradjon, találkozzon.

Anda György ezredes köszöntötte kerek évfordulós nyugdíjas kollégáit, 85. születésnapja alkalmából Rónai Jenőné nyugalmazott főtörzsőrmestert, aki a személyzeti osztályról vonult nyugállományba, hatvanadik születésnapja alkalmából Heiter Imre nyugalmazott rendőr alezredest, aki az elemző-értékelő osztályról vonult nyugállományba, Édes Gyula nyugalmazott rendőr századost, aki a Csopaki rendészeti szakközépiskola munkatársa volt, valamint Németh Vilmos nyugalmazott rendőr zászlóst, aki a közbiztonság állományából ment nyugdíjba.

Szilágyi Erzsébet pohárköszöntője után szép műsorral lepte meg az egybegyűlteket a Szilágyi Táncegyüttes, majd vacsorán, kötetlen beszélgetésen idézték fel együtt a múltat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!