Hírek

2017.01.03. 13:04

Robbanás Balatonfűzfőn: „mintha földrengés történt volna!”

Borzalmasan megijedtünk, amikor a minap hatalmas robbanás rázta meg a házunkat, azt gondoltuk, földrengés történt - ezt mondta Polgár Péter és felesége Vilonyán.

Kovács Erika

- Már azon gondolkodtunk, hogyan és hová tudunk elmenekülni három gyermekünkkel a földrengés elől, mondta el a házaspár. Mint felidézték, hirtelen hatalmas robbanást hallottak a minap, amelybe beleremegett a házuk is, mozogtak a vitrinekben a poharak, meg kiesett egy darab üveg a házuk ablakából. A házaspár később tudta meg, hogy mi történt Balatonfűzfőn, és nagyon megnyugodtak attól, hogy nem került veszélyes anyag a levegőbe, amikor egy fűzfői üzemnél tűz, illetve robbanás történt.

Fotó: Kovács Erika

Az esetről korábban megírtuk, veszélyes anyagokkal foglalkozó üzemnél keletkezett tűz, a balatonfűzfői ipari parkban, december 30-án. A katasztrófavédelem méréseket végzett a környező településen, és kimutatták, nem került veszélyes anyag a levegőbe az üzemből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!