Hírek

2017.02.02. 11:28

Ellopta egy nyugdíjas pénzét, aztán elindult ruhát venni

Néhány órán belül elfogták a veszprémi rendőrök az 54 éves helyi férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. január 31-én a délutáni órákban a veszprémi autóbusz-pályaudvar várótermében egy idős férfi pénztárcáját lopta el a gyanú szerint a helyi P. T. Jenő.

A sértett nem sokkal azelőtt vette fel nyugdíját, melyet pénztárcájával együtt a zsebében helyezett el. A buszra várakozva bement a váróterembe, ahol a tárca kicsúszott a kabátzsebéből. Az ott tartózkodó 54 éves helyi férfi a készpénzt tartalmazó tárcát magához vette, majd abból költekezni kezdett.

Az adatgyűjtést követően pár órán belül elfogták a férfit, majd előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. Az eltulajdonított készpénz nagy része még az intézkedés alá vont birtokában volt, melyet a nyomozóhatóság lefoglalt a nem sokkal azelőtt vásárolt ruházati cikkekkel együtt, így a sértett kára részben megtérült.

Fotó: police.hu

A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az 54 éves férfival szemben, aki szabadlábon védekezhet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!