Hírek

2017.05.12. 17:54

Új szervizpont az autósoknak Veszprémben

VESZPRÉM - Átadták a Magyar Autóklub új veszprémi szervizpontját. Az országban a második legnagyobb a megyeszékhelyi létesítmény.

Molnár Sándor

Kovács Zoltán főtitkár örömmel jelentette be, hogy a 44 műszaki szolgáltató központjuk közül a teljesítményeket figyelembe véve évek óta a veszprémi végez a második helyen.

Folyamatos továbbképzéssel és az utánpótlás biztosításával próbálnak megfelelni a kor kihívásainak. Szólt arról is, úgy tudtak építkezni, hogy a régi bázison közben dolgoztak. Hatala József, az autóklub elnöke elmondta, szeretnék a tevékenységükkel szolgálni a magyar mobilizáció, a motorizáció fejlődését.

Együttműködnek a mindenkori kormányzattal abban, hogy az autóstársadalom és a közlekedés érdekeit összehangolják, és együtt tudjanak dolgozni. Némedi Lajos alpolgármester megköszönte a klubnak, hogy felépítették a bázist. Hangsúlyozta, a gépkocsi veszélyes jármű, de fontos az életünkben, nagyon lényeges, hogy biztonságban érezzük magunkat benne és gazdaságosan üzemeljen.

Meggyőződését fejezte ki, hogy az új központ ezt a célt maradéktalanul kiszolgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!