Hírek

2017.05.03. 14:48

Volt szerelme élettársát zaklatta, fenyegette

Pápa - Bíróság előtt találta magát az a nő, aki nem először zaklatta volt szerelme élettársát. Azt kiabálta neki: „Megölöm a családodat, megöletem a családodat!”

Mátételki András

A hatgyerekes családanya, H. Ernőné szerelmi kapcsolata 2014-ben szakadt meg élettársával. A pápai nő ebbe nem nyugodott bele, a következő év elején egy késő délutáni órában osztrák barátjával kocsival a vetélytársa házához vitette magát, ahol a férfi szidalmazni kezdte az udvaron tartózkodó N.-t, majd megrugdosta az kertkaput. Ezt követően a 37 éves H. Ernőné veréssel, megöléssel fenyegette meg egykori szerelmének új barátnőjét.

A megrémült teremtés felhívta a rokonait telefonon, akik nemsokára megjelentek háznál, ahová este nyolckor visszatért a fenyegető páros. Ugyanaz a jelenet zajlódott le, mint korábban: a gépkocsivezető „megtépázta” az ajtót, a nő újból keményen fenyegetőzött, amire a házbeliek elengedték a kutyát a kerítésen belül.

A csahos jó szolgálatot tett, mert a zaklatók gyorsan elhajtottak az utcából. A tárgyaláson N. elmondta, már korábban is érték zaklatások, fenyegetések a büntetlen előéletű nőtől, de akkor a rendőrségen elkésett magánindítványával. A törvényszék zaklatás vétsége miatt H. Ernőnét jogerősen egy évre próbára bocsátotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!