Hírek

2017.07.27. 18:35

Nyomja meg a pánikgombot!

Közel 8,5 millió forintot nyert el a Belügyminisztérium, illetve a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács pályázatán a Veszprémi Alkohol-Drogsegély Ambulancia (ADA), illetve a vele együttműködő Veszprémi Rendőrkapitányság, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete, a polgárőrség, derült ki Virányi Judit, az ADA vezetője köszöntőjéből, az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központban csütörtökön.

Kovács Erika

Kérdőíves felmérés révén olyan programokat tudnak így megvalósítani, amelyekkel a szórakozóhelyek és környezetük biztonságosabbak lehetnek. A pályázat érinti többek között a gyermek- és ifjúságvédelmet, az iskolai prevenciós programokat is.

Üdvözölte a pályázati lehetőséget Orsós Károly őrnagy, a Veszprémi Rendőrkapitányság képviseletében, mert így forráshoz jutottak olyan berendezések megvásárlásához, amelyekkel bemutatják az érdeklődőknek, hogyan védhetik meg otthonaikat.

A vagyonvédelmi centrumot a közönség megtekintheti augusztus 4-ig, 14 órától 17 óráig a veszprémi művelődési központban, augusztus 7-11 között, 14 és 17 óra között a Kádártai Faluházban, augusztus 21-től 25-ig, 14-től 17 óráig a Gyulafirátóti Művelődési Házban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!