Hírek

2010.03.30. 07:34

Április 6-án debütál Ákos új dala

Április 6-án lesz először hallható Ákos készülőben lévő új albumának első kislemezdala. A Szindbád dala című szerzeményt az egyik hazai rádiócsatorna mutatja be reggeli műsorában, de a rajongók már aznap meg is vásárolhatják a maxi-t.

Gyuricza Ferenc

A Szindbád dala egy dualdisc formátumú maxin jelenik meg, amelyen többek között a szám kecskeméti Katona József Színházban forgatott klipje is helyet kap. A kisfilmet Ákos saját forgatókönyv alapján maga rendezte.

Az Ausztriában készülő lemezen a Szindbád dala albumverziója, valamint további három remix szerepel, a DVD oldalon az összes változat hallható lesz térhatású hanggal.

Ákos emellett már készül a Szindbád turné 2010 elnevezésű koncertsorozatra is, amelynek első állomása május 22-én Szeged lesz, majd június 5-én a Budapesten megrendezésre kerülő Stargarden fesztiválon, június 12-én a miskolci Városi Szabadidőközpontban, 19-én a békéscsabai, 26-án a pápai Városi Sportcsarnokban lép fel az énekes-gitáros.

Ákos meghívást kapott továbbá a soproni Volt fesztiválra és az Orfűn megrendezésre kerülő EFOTT-ra is.

Még több zenei hírért katt ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!