Hírek

2014.03.08. 16:08

Lezuhant egy férfi egy szikláról Bakonynánán

Bakonynána-Tés - Viszonylag szerencsésen végződött egy szombat délutáni kiránduló baleset, tudtuk meg a mentőszolgálat és a katasztrófavédelem ügyeleteseitől.

Győrffy Árpád

Négy fiatalember a két település között húzódó Gaja-szurdokban túrázott, és a Római-fürdőként ismert résznél ketten közülük felmásztak egy körülbelül 10 méter magas sziklára. Egyikük, egy 20 éves fiatalember leesett és könnyű fejsérülést, medencesérülést szenvedett. A másik ezután már nem mert lemászni. A riasztásra érkező várpalotai mentősök, zirci tűzoltók és a katasztrófavédelem veszprémi műveleti szolgálatának emberei a gyalogosan tudták megközelíteni a szurdokot. A helyszíni elsősegély után tűzoltók, katasztrófavédők segítségével a mentőautóhoz vitték, ahonnan a veszprémi kórház baleseti osztályára szállították. A másik fiatalembert egy mentőkötél biztosításával lesegítették a szikláról. Neki sérülése nem lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!