Hírek

2011.10.21. 15:41

Kihallgatták az illegális magzatelhajtásokkal vádolt várpalotai nőgyógyászt

Várpalota - Információink szerint pénteken a nyomozók első alkalommal kihallgatták a másfél hónappal ezelőtt előzetes letartóztatásba vett, üzletszerűen elkövetett magzatelhajtással gyanúsított várpalotai szülészt-nőgyógyászt, aki tagadata, hogy bűncselekményt követett volna el.

Halmos György

Úgy tudjuk, hogy a rendőrség a férfit már több mint nyolcvan esettel gyanúsítja. A korábban a várpalotai kórházban praktizáló ugandai származású szakorvos nem érti, hogy miért tartják előzetes letartóztatásba, miért nem enyhébb kényszerintézkedést alkalmaznak ellene, például házi őrizetet, vagy lakhelyelhagyási tilalmat, hiszen minden irat a rendőrség rendelkezésére áll. Az ügyben nagy jelentősége lesz az igazságügyi orvos szakértői véleménynek, információink szerint az még nem készült el. Az őrizetbe vétel előtt már két hónappal az ügyészség különböző iratokat foglalt le a kórházban.

Előzmények:

Abortusz: Mi befolyásolja a nőt?

Vizsgálatnak álcázott abortuszok? - Szerelemféltés állhat a feljelentés mögött

Magzatelhajtás miatt őrizetben egy várpalotai orvos?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!