Hírek

2017.04.13. 05:07

Hatalmas lángokkal égett az egykori veszprémi bútorgyár - videóval frissítve

Veszprém - Használaton kívüli ingatlan, a bútorgyár egykori épülete gyulladt ki szerda késő éjszaka Veszprém belvárosában, a Budapest úton lévő benzinkút közelében. Az épületben régi bútorok kaptak lángra.

Leitner Vera

Fotó: Balogh Ákos

A helyszínre nagy erőkkel, három fecskendővel, egy vízszállítóval és egy magasból mentővel vonultak ki a veszprémi hivatásos tűzoltók, akikhez a balatonfűzfői és a pétfürdői hivatásos tűzoltók csatlakoztak egy fecskendővel, valamint egy magasból mentővel - nyilatkozta Helt Ákos tűzoltó törzsőrmester, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Fotó: Augustin Dániel/olvasónk

Videó forrása: Hirgate.com

Az ingatlan körülbelül kétszázötven négyzetméteres tetőszerkezete és a födém is a lángok martalékává vált, beszakadt, majd teljesen leégett, a helyszínen lévő tűzoltók sokáig csak kívülről tudták oltani az ipari műemléképületként jegyezett irodát.

Videó forrása: Hirgate.com

Az oltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Lapunk eddigi információi szerint a kigyulladt épületben egy sérültet találtak, akit a mentők füstmérgezés gyanújával szállítottak kórházba.

 

Az érintett útszakaszt az éjszaka folyamán eleinte teljes egészében, majd hajnali 2 órától, mire a lángokat sikerült megfékezni, fél pályán zárták le.

Videó forrása: Hirgate.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!