Hírek

2014.02.01. 09:47

Harmadfokú riasztás, balesetveszély és kamionstop Veszprém megyében

Veszprém megyére harmadfokú (piros) figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat ónos eső veszélye miatt.

Az országos közlekedései infókért kattintson ide

22:45 Kamionstop a megyében!

Továbbra is piros előrejelzés van érvényben az ónos eső miatt Veszprém megyében. A kialakult időjárási helyzet kezelésére 22 órától elrendelésre került a 7,5 tonna feletti össztömegű tehergépjárművek mozgásának korlátozása. Kérjük, hogy a rendkívüli balesetveszély miatt semmilyen gépjárművel ne induljanak útnak!

21:00 Harmadfokú riasztás Veszprém megyében 

Veszprém megyére is harmadfokú (piros) figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat ónos eső veszélye miatt.

Éjfélig jelentős ónos esőre lehet számítani, melynek mennyisége meghaladhatja az öt millimétert. A katasztrófavédelem nyomatékosan kéri, hogy a fokozott balesetveszély miatt senki ne induljon útnak a katasztrófavédelem újabb közleményéig. Az úton lévők rendkívül körültekintően közlekedjenek, ha kell, arra alkalmas helyen álljanak meg.

08:00 Újabb riasztás a szél és az ónos eső miatt Veszprém megyében

Elsőfokú citromsárga riasztás van érvényben a szél miatt, hiszen a várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Narancssárga másodfokú a riasztás a több órás tartós ónos eső miatt. A várt csapadékmennyiség meghaladhatja az 1 mm-t.

Kérjük ha tehetik ne induljanak útnak!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!