Homokbödöge

2016.09.07. 18:30

Komédiázók találkozója

Homokbödöge - A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén ismét megrendezik a településen a Bödögei Komédiák Fesztivál elnevezésű ingyenes rendezvényt a Szó és Kép Színpad, valamint a helyi önkormányzat szervezésében.

Polgár Bettina

A színpadi produkciókban bővelkedő programsorozat szeptember 17-én, szombaton 13.45-től toborzókoncerttel, majd felvonulással indul a helyi művelődési ház elől Pápa Város Fúvószene-karának közreműködésével. A kétnapos rendezvény megnyitóját követően 15 órától a művelődési ház előtti téren a fesztivált szervező Szó és Kép Színpad előadásában Willi-am Shakespeare Pyramus és Thisbe című műve szórakoztatja a nagyérdeműt. 15.40-től színpadra lép a papkeszi Rest macskák, akiket a márkói Kamara Tehátrum követ.

Az ingyenes fesztivál már az előző évben is nagy sikert aratott
Fotó: Gulyás Renáta

17 órától a homokbödögei turistaház kemencés udvarán a vasvári Üss a hasadra tár-sulat garantálja a kikapcsolódást, majd a Szó és Kép Színpad előadásán derülhet a közönség. 18.15-től a Rest macskáktól láthatnak egy bohózatot az érdeklődők a helyi művelődési házban, 19 órakor a homokbödögei iskola előtti téren az örsújfalui ÉS?! Színház lép fel. 22 órától retrodiszkó garantálja a szórakozást a művelődési házban.

Szeptember 18-án, vasárnap 13.30-tól a Rest macskák indítja az előadás-sorozatot a művelődési házban, akiket a Kamara Tehátrum, a Szó és Kép Színpad, majd a veszprémi Alig Színpad követ. 16.15-től a homokbödögei turistaház kemencés udvarán a büki Sok-Szín-Pad ad elő egy komédiát, később pedig a körmendi KASZT mulattatja a résztvevőket. 17.30-kor záróünnepséggel végződik a kétnapos Bödögei Komédiák Fesztivál. A záróbeszéd során Áldozó Péter, Homokbödöge polgármestere osztja meg gondolatait a jelenlévőkkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!