Homokbödöge

2017.06.29. 20:15

Közösen mulattak és jótékonykodtak Homokbödögén

HOMOKBÖDÖGE - Remek hangulatú, többféle programmal színesített, jótékony célt is szolgáló falunapot tartottak a településen.

Polgár Tibor

A tombolajegyekből, illetve a helyi versenyautó-pálya aznapi használati díjából befolyt közel 150 ezer forintot a homokbödögei óvoda javára ajánlották fel. A falunapi rendezvényen egyebek mellett fajátékokkal, pónilovaglással, légvárral, valamint bábelőadással várták a gyerekeket. A színpadi produkciók során több fellépőnek is tapsolhatott a közönség.

Az ifjú homokbödögei néptáncosok fellépése is nagy tapsot kapott
Fotó: Gulyás Renáta

Nagy sikert aratott a például bálagurítást, gumicsizma-hajítást és úgynevezett tragacsos asszonyralit felvonultató parasztolimpia, valamint a judobemutató, illetve a közös főzés. Áldozó Péter, Homokbödöge polgármestere rövid beszédében a jó közösséget és helyiek összetartását emelte ki. Mint mondta, mindez - az ideális időjárás mellett - elengedhetetlen egy sikeres falunap megrendezéséhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!