Horoszkópok

2009.12.30. 22:45

Napi horoszkóp

A Vízöntőknek hamarosan teljesül egy álmuk. A Halak ma kivirulnak, pozitív szemléletük sugárzik.

Kiss Nikolett

December 31.

Kos (március 21-április 20.)
Figyeljen arra, hogy hogyan kommunikál az ellenkező nemű emberekkel. Legyen udvarias velük! Ma abban lesz eredményes, amihez kreativitás, játékosság, sőt némi csintalanság kell.

Bika (április 21-május 20.) Sokszor azért nehéz elintézni valamit, mert régi élmények, beidegződések, sérelmek akadályozzák, hogy higgyünk magunkban. Legyen szabad és önfeledt! Engedje be az új élményeket.

Ikrek (május 21-június 21.) Jó hírünk van: lehet, hogy pénzügyei a vártnál jobban alakulnak. Szert tehet némi pluszjövedelemre, ami elég lesz ahhoz, hogy megvalósítsa a közeli jövőre vonatkozó terveit. Takarékoskodjon!

Rák (június 22-július 22.) Mint tudja, nincsenek véletlenek, mindennek célja van. Talán éppen azért történnek a dolgok úgy, ahogy történnek, hogy ön újra átgondolhasson bizonyos dolgokat, és belássa a tévedését.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Lehet, hogy a partnere most nem tud annyi időt tölteni önnel, mint máskor. Ne sértődjön meg emiatt, inkább keressen olyan elfoglaltságot, amelybe amúgy se vonná be a kedvesét.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Jó nap ez a mai a lustálkodásra és a semmittevésre, de ha bulizni van kedve, attól se fogja vissza magát. Ma úgy lazítson, ahogy ön szeretné! A következő napokban lesz elég dolga.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Ma kedvet kaphat olyan dolgok megtételéhez is, amelyeket ez idáig bolondságnak tartott. Szilveszter van ugyan, de azért arra ügyeljen, hogy még ma se veszítse el a fejét!

Skorpió (október 24-november 22.) Kissé ügyetlennek érzik magukat a Skorpiók most az ismerkedés terén, de ha nem akarják mindenáron elkötelezni magukat, rátalálhatnak a jó módszerre. Viselkedjen ön is könnyedén!

Nyilas (november 23-december 21.) Legyen az a napi munka vagy egy szeretett hobbitevékenység, ma nagyot alkothat benne. A nap folyamán tegyen valami hasznosat, este pedig lazítson, szórakozzon!

Bak (december 22-január 20.) Sok türelemre lesz szüksége, ha meg akarja valósítani mindazt, amit mára tervezett. Ne gondolja, hogy fel tudja pörgetni az eseményeket! Erőszakoskodással pedig végképp nem megy sokra.

Vízöntő (január 21-február 20.) Ne mondjon le egy régi tervének megvalósításáról, hiszen éppen most csillan fel a reménysugár! Nemcsak erkölcsi, de anyagi támogatásra is számíthat, így hamarosan teljesül egy kívánsága.

Halak (február 21-március 20.) Erős kisugárzásával magához csalogatja a másik nemet. Ma valósággal kivirul. A pozitív életszemlélet megmutatkozik a külsején is. Ne csodálkozzon, ha vonzza a tekinteteket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!