Hűségkártya

2009.08.06. 07:02

Ahova megéri betérni - Olvasóinknak akciós ajánlataik is olcsóbbak

Veszprém - A Szürkebarát mellett több helyen is olcsóbban vásárolhatnak hűségkártyával, az elfogadóhelyek teljes listáját online kiadásunkban találják meg. Az elmúlt években borozóból kisvendéglővé váltak, néhány hete pedig már pizzákkal is várják vendégeiket a megyeszékhely központjában található Szürkebarát vendéglőben.

Mátyus Tamás

Majdnem mindennap érkeznek hűségkártyás vendégek az étterembe, és telefonon is rengetegen érdeklődnek - válaszolta lapunk kérdésére Gotthard István üzletvezető, aki nagyobb forgalmat remél lapcsoportunk akciójától. 


Ízlett a pizza Nagy Nórának és Kurucz Gábornak, azt mondták, hogy ide biztos visszatérnek még
(Fotó: Mátyus Tamás)


Elmondta azt is, vendégkörük túlnyomórészt a városba érkező külföldi és magyar turistákból áll, a veszprémiek kevesen jönnek. Ezért érzi fontosnak a hűségkártyát, ami talán jobban megmozdítja a környékbeli embereket. 

Egyébként minden szolgáltatásukra tíz százalék kedvezményt biztosítanak hűségkártyás vendégeiknek, még akkor is, ha akciós ajánlataikból rendelnek. 
 
A Szabadság tér egyik hangulatos kapualjában található étterem csaknem 30 éves múltra tekint vissza, akkor még borozóként indultak, majd megjelentek kínálatukban az apróbb frissensültek és egytálételek, öt esztendeje alakultak át igazából kisvendéglővé.  

Egyszerű borozóként ma már nem érné meg működtetni a helyet  árulta el Gotthard István. - Szükség volt a szemléletváltásra, de ma is többfajta folyó borból válogathatnak a hozzánk betérők.
  
Magyaros konyhájukban több specialitás is megtalálható, többek közt a rántott pulykamell kapros túróval, sonkával töltve vagy a velővel és gombával töltött bakonyi sertéstekercs, de néhány hete már a város egyik legjobb pizzaajánlatát is ők nyújtják: a 32 centis tésztához egy, a 42 centishez pedig két pohár ital ingyen jár.
 
Vállalják csoportos rendezvények, ünnepségek rendezését is, ahol szintén érvényesíteni lehet a hűségkártya tízszázalékos kedvezményét, a lényeg, hogy a vásárlók fizetés előtt felmutassák a kártyát.




Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!