Hűségkártya

A kertépítés, veteményezés, ültetés legalkalmasabb ideje a mostani. Nem olcsó azonban a kerti szerszám, a vetőmag, a palánta, akkor sem, ha a saját magunk által megtermelt élelmiszer esetében később megtérül a befektetés.
Veszprém (Napló-információ) - Magyarország egyik legrégebbi fürdőszoba szakkereskedése a Niagara Fürdőszobacenter 1984-ben családi vállalkozásként indult útjára, mára a Dunántúl egyik vezető fürdőszoba szalonjaként működik.
Gyulakeszi - Alig néhány hete lépett be a hivatalos elfogadóhelyek sorába a településen működő építőanyag kereskedelmi kft., a Papp és Társa. Ahogy a cég ügyvezetője fogalmazott, jó ötletnek, jó megjelenési lehetőségnek tűnt lapcsoportunk kezdeményezése.
Napló - A vártnál is nagyobb sikert hozott a Pannon Lapok Társasága Kiadó Kft. Hűségkártya programja, ugyanis július óta folyamatosan bővül az elfogadó helyek száma. Ma már több tízezer olvasónk rendelkezik ezzel a plasztikkártyával.
Veszprém - Ha gond van a kerekekkel, a Vektor-Carnál, Hűségkártyával tíz százalékkal olcsóbb a köpeny, a szerviz és a centrírozás. Tizennégy éve léptek be a gépjárműpiacra, és első vendégei között voltak a Veszprémet délről övező ipari parknak, most pedig