Hűségkártya

2013.03.10. 20:28

Kis pénz, nagy élvezet

Hűséges előfizetőink nem csak a Naplót kapják meg 30 százalékkal olcsóbban már kora reggel, hanem országszerte közel kétezer elfogadóhelyen több kedvezményt is igénybe vehetnek a megyekártyával.

Tóth B. Zsuzsa

Április elejéig mindenki, aki legalább egy éve előfizető vagy egy évre előfizet, megkapja a Veszprém megye-kártyát, amellyel jelentős kedvezményeket vehet igénybe számos kereskedőnél, szolgáltatónál. A régi hűségkártya tehát érvényét veszti, azt idén április elsejétől a Veszprém megye-kártya váltja fel.

 

Az Imperial Ice Stars táncosainak előadását a Veszprém Arénában a közelmúltban kedvezményesen nézhették meg előfizetőink (Fotó: Orosz Péter)

Az előfizetői kártya egyebek mellett a sport, kultúra, számítástechnika, szépségápolás, vendéglátás, kereskedelem, nyelvoktatás, sport, gyógyászat terén nyújt számtalan kedvezményt és így lehetőséget az olcsóbb vásárlásra, szórakozásra. A Napló havonta megjelenő kiadványában részletesen ismertetjük kedvezményadó partnereinket, azaz a kártyaelfogadó helyeket.

Ügyfélszolgálatainkon a kártyával minden korosztály számára kínálunk kedvezményes ajándékvásárlási lehetőséget. A Veszprém megye-kártyával áprilistól a megyében közel 150 elfogadóhelyen adnak kedvezményt, az országban pedig 1800 helyen. A kedvezményadók sora folyamatosan bővül, a vásárlók egyre több pénzt takaríthatnak meg, ha figyelemmel kísérik felhívásainkat. Egy négytagú család egy évben akár 6080 ezer forintot is megtakaríthat a megyekártya rendszeres használatával.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!