Hűségkártya

2009.09.16. 13:03

Különleges fotelek

Veszprém - Tavaly ősszel nyitott a Hollandia Áruház a megyeszékhelyen, a volt VÁÉV szálló parkolója mellett. Az üzletben nem panaszkodnak a forgalmukra, ugyanis áraik rendkívül vonzóak.

Kiss Nikolett

A bőr ülőgarnitúrákra és fotelekre öt százalékos kedvezményt adunk a Hűségkártyával jelentkezőknek - mondja Karfner Péter ügyvezető. - Legutóbb egy füredi házaspár élt ezzel a lehetőséggel. 

Dömötör Roland
társam külföldi ismeretségeinek köszönhetően tavaly Németországban üzleti kapcsolatba léptünk a legnagyobb bútor nagykereskedéssel, ahonnan szállítjuk a bőr garnitúrákat. 


Karfner Péter megmutatja az egyik legkeresettebb terméküket, a távirányítós, billenős fotelt
(Fotó: Mátételki András)

Kint és itthon egy-egy jobb darab 800-900 ezer forint között mozog, mi fél áron adjuk ezeket, amelyek 1-2 évig voltak kitéve bemutató példányként az üzletekben. Természetesen új ilyen bútoraink is vannak, szintén fél áron. 
 
Az áruház sajátossága, hogy 13-15 féle Hollandiából hozott fotelből lehet választani hat színben. Az országban itt található a legnagyobb választék. Kedvező áruk miatt jött már vevőjük Nyíregyházáról, Pécsről, a fővárosból, szóval az ország szinte minden szegletéből. 

A kizárólag új fotelek között találni itt tv- és relax típust, amelyeket általában ajándékba szoktak megvenni. Míg egy tévénézéshez készült, billenhető háttámlájú, lábtartós fotel máshol 200 ezernél kezdődik, a Hollandia Áruházban 100 ezer alatt megkapható. 

Van távirányítós változata is, amelyet leginkább az idős korosztálynak ajánlanak, ugyanis az ülő alkalmatosság szinte kibillenti a helyéről a gazdáját mindenféle erőkifejtés nélkül. Az ügyvezető végezetül hozzátette: elvük, hogy kis árréssel sok terméket adjanak el.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!