Hűségkártya

2009.10.07. 13:45

Megújult filozófiájuk: Fától Z-ig

Veszprém (Napló-információ) - Az Erdért Zrt. hazánk legnagyobb, 100 százalékban magyar tulajdonú faanyag-kereskedelmi vállalkozásaként 1951 óta meghatározó szerepet tölt be a hazai fapiacon.

Napló

Nemzetközi kereskedelmi hálózattal, biztos beszállítói háttérrel, valamint hazai és külföldi termelőbázisokkal rendelkeznek. Kínálatuk között első helyen állnak a fenyőtermékeik  azon belül is a különféle fűrészáruk, a lap-lemezek és a lombos áruk. Vannak saját gyártású hajópadlóik, lambériáik és faházborító elemeik is. A bizton- ságos áruszállítást szolgálja, hogy Tuzséron van fűrészüzemük, valamint vannak orosz- országi és ukrajnai vegyes vállalataik. Exportálnak töb- bek között Ausztriába, Né- metországba, Olaszországba, Hollandiába és Görögországba is. Az Erdért megújult filozófiáját jól szimbolizálja szlogenjük: Fától Z-ig. Azaz szinte minden fatermék megtalálható telephelyeiken.

A Napló Hűségkártya felmutatójának öt százalék kedvezményt adunk, ugyan- akkor saját hűségkártyarendszerünk is van  mondja Benkovics-Kaszner Balázs, az Erdért Zrt. veszprémi telepve- zetője.  Mivel az emberek szeretnek barkácsolni, így nagyon népszerű körükben az OSB-lap, a palló, a  deszka és a lambéria. Eladó kollégáim asztalos végzettségűek, így aki betér hozzánk, a tervrajz alapján kiválasztjuk neki, hogy melyik anyagból milyen áron érdemes vásárolnia. Akinek csak a fejében vannak meg az elképzelései, annak készítünk egy skiccet, majd kiválasztjuk a faanyagot hozzá. Jó néhányan kertépítéshez válogatnak náluk fenyő- és akácoszlopokat. Sokan arra vállalkoznak, hogy maguk készítik el a kertbe a pergolát, a gyereknek a homokozót, vagy éppen az előteret a bejárathoz. A barkácsolókat kis tételben is kedvező áron szolgáljuk ki. Érdemes a Naplóban az akciónkra figyelni. Aki viszont kevésbé ügyes, egyedi bútorokat  ide értve a konyhabútorokat is  rendelhet a velünk együttműködő, a mi fáinkat felhasználó Domo-star Kft.-nél.

A lucpallók nagyon népszerűek a vásárlók között  magyarázza Benkovics-Kaszner Balázs. Biztos beszállítói háttérrel és nemzetközi kereskedelmi hálózattal bírnak.

(Fotó: Mátételki András)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!