Hűségkártya

2009.09.16. 12:04

Jó lehetőségnek tűnik a hűségkártya

Gyulakeszi - Alig néhány hete lépett be a hivatalos elfogadóhelyek sorába a településen működő építőanyag kereskedelmi kft., a Papp és Társa. Ahogy a cég ügyvezetője fogalmazott, jó ötletnek, jó megjelenési lehetőségnek tűnt lapcsoportunk kezdeményezése.

Kiss Nikolett

Papp Károly elmondta, hogy ebben a rövid időszakban ugyan még nem jelentkezett nála senki hűségkártyával, azonban hosszabb távon minden bizonnyal forgalomnövelő hatása lesz.  

- Konkrétan a nálunk kapható összes nyílászáróra öt százalék kedvezményt biztosítunk azoknak, akik hűségkártyával érkeznek hozzánk. Ez nem kis tétel és azt hiszem a vásárlók nem járnak rosszul, ha kihasználják az adódó lehetőséget.

Az építőipar csaknem teljes spektrumát felölelő, öt embert foglalkoztató, családi jellegű kereskedelmi vállalkozás mintegy másfél évtizede működik Gyulakesziben. 


Papp Károly másfél évtizede vezeti építőipari kereskedelmi vállalkozását Gyulakesziben. Immár a Napló hűségkártyára is kedvezményt biztosít
 (Fotó: Szijártó János)

Tevékenységi körükhöz tartozik a fa- és építőanyagkereskedelem, de kiegészítő szolgáltatásként bútorlapok méretre szabását és szaktanácsadást is vállalnak. 

Téglák, falburkoló anyagok, tetőcserepek, tetődíszek, nyílászárók, homlokzati vakolatok, kémények találhatók a kínálatban, és az ömlesztett árun kívül szinte minden, ami az építést szolgálja. 

Papp Károly hangsúlyozta, hogy a mostani gazdasági környezet  hasonlóan a többi magyar vállalkozáshoz  nekik sem kedvez, a legoptimálisabb célként maximum a szinten tartást tűzheti maga elé. 

Azonban ha ez sikerül is, akkor is egyre kisebb árréssel lehet dolgozni, hiszen az embereknél egyre szűkülnek az anyagi lehetőségek. Talán éppen emiatt még fontosabb, hogy kihasználjunk minden kedvező lehetőséget, mint amit például a hűségkártya nyújt nekünk vállalkozóknak, és amit ad a vásárlóknak - tette hozzá a cég vezetője.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!