Hűségkártya

2013.05.03. 10:23

Mit ér a megyekártya?

A kertépítés, veteményezés, ültetés legalkalmasabb ideje a mostani. Nem olcsó azonban a kerti szerszám, a vetőmag, a palánta, akkor sem, ha a saját magunk által megtermelt élelmiszer esetében később megtérül a befektetés.

A talaj előkészítésére, szerszámokra, növényvédelemre, trágyázásra sok pénz elmegy. Mindezt olcsóbban megúszhatjuk, ha kihasználjuk a megyekártya lehetőségeit. Sokat spórolhatunk az áron, ha ott vásároljuk a kertépítéshez szükséges dolgokat, ahol azt olcsóbban megkapjuk.

A kedvezményt adó üzletek sorát érdemes figyelni és számon tartani. Előfizetőink így egy hónapban több lapszám árát is megtakaríthatják így. Ha a kártya többi előnyét nem is nézzük, már csak ezért megéri most előfizetőnek lenni. Ráadásul hűséges olvasóink naponta friss információt kapnak az ország és a megye híreiről.

A megyekártyával kedvezményesen vásárolhatnak sok más mellett például az élelmiszer- és ajándékboltokban, ruházati üzletekben, a gépkocsi, építőanyag, iparcikk, kereskedésekben, benzinkutakon is. Ma már közel kétezer helyen vásárolhatnak olcsóbban vagy vehetik igénybe a szolgáltatásokat kedvezménnyel.

Csupán azt kell szem előtt tartani, hogy a kártya mely üzletekben és szolgáltatóknál nyújt kedvezményt. Erről lapunk is rendszeresen tájékoztatja olvasóinkat. Kedvezményt nyújtó partnereink száma pedig közben egyre nő. Hiszen a megye kártyát használó olvasók sokan vannak, az ő vásárlásuk tükröződik a forgalom emelkedésén is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!