Hűségkártya

2009.09.04. 07:04

Tizennégy éve a piacon

Veszprém - Ha gond van a kerekekkel, a Vektor-Carnál, Hűségkártyával tíz százalékkal olcsóbb a köpeny, a szerviz és a centrírozás. Tizennégy éve léptek be a gépjárműpiacra, és első vendégei között voltak a Veszprémet délről övező ipari parknak, most pedig Hűségkártya programunkban is az elsők közt keresték fel a Vektor-Car kereskedését olvasóink.

Nagy Terka

- Volt már hűségkártyás vevőnk, reméljük, minél többen fedeznek fel minket az elkövetkezőkben - mondta el érdeklődésünkre Éder Csaba vevőszolgálati vezető.   


Munkában Éder Csaba. Már volt hűségkártyás vevő a Vektornál
(Fotó: Mátyus Tamás)

Kevesen tudják, hogy szalonunkban zöldkártyakészítést és műszaki vizsgára való felkészítést is vállalunk, a Peugeot, Citroeën és Kia típusok garanciális javítása mellett pedig bármilyen más autó szervizelését elvégezzük. 

A már említett márkák esetében teljes körű márkaképviseleti szolgáltatást nyújtanak, karosszériamunkákat, fényezést és helyszíni kárfelmérést is végeznek.  Ez azt jelenti, hogy nem kell a biztosítóhoz menni, hanem elég csak hozzánk behozni a járművet, ha valami baja történt, és mi elintézünk mindent.
 
A vevőszolgálat vezetője egyébként maga is rendelkezik Hűségkártyával, családjukban többször átforgatták magazinunkat, melyből néhány üzlet elérhetőségét már feljegyezték.   

- Még nem vásároltunk sehol sem vele, de alkalom adtán biztosan igénybe fogjuk venni az általa nyújtott kedvezményeket. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!