Hűségkártya

2013.06.03. 13:33

Megyekártyával olcsóbb az utazás

Minden évszaknak megvan a maga varázsa, szépsége, mégis legtöbben az elkövetkező hetekben, hónapokban veszik ki éves szabadságukat, hogy legalább néhány napra elutazzanak pihenni a családdal.

A nyaralás, utazás sokba kerülhet, de ha kicsit odafigyelünk, jelentősen csökkenthetjük a kiruccanás költségeit. A megyekártyával nem csak az útiköltség árát, hanem az üdülés, azon belül a szállás és az étkezés költségeit is csökkenthetjük, ha ott foglalunk időpontot, ahol a megyekártya kedvezményt nyújt.

Mindössze körültekintően kell megszervezni a nyaralást. Figyelmes előfizetőink egy nyaralás, vagy akár hosszú hétvégi kirándulás során egy hónapban több lapszám árát is megtakaríthatják. Amellett hűséges olvasóink természetesen naponta friss információt kapnak az ország és a megye híreiről.

A megyekártyával kedvezményesen vásárolhatnak sok más mellett például az élelmiszer- és ajándékboltokban, ruházati, virág és cipő üzletekben, a gépkocsi, építőanyag, iparcikk, kereskedésekben, vendéglátóhelyeken. Ma már közel kétezer helyen vásárolhatnak olcsóbban vagy vehetik igénybe a különféle szolgáltatásokat kedvezménnyel.

A kedvezményt adók sorát érdemes folyamatosan számon tartani, hiszen azt a pénztárcánk is megérzi. Kedvezményadó partnereinkről lapunk rendszeresen tájékoztatja olvasóinkat. Az üzletek, szolgáltatások száma pedig közben egyre növekszik, hiszen a megyekártyát használó olvasók sokan vannak, az ő vásárlásuk tükröződik a forgalom emelkedésén is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!