Hűségkártya

2009.10.07. 11:46

Minden a fürdőszobában kezdődik - A tervezésben is segítenek

Veszprém (Napló-információ) - Magyarország egyik legrégebbi fürdőszoba szakkereskedése a Niagara Fürdőszobacenter 1984-ben családi vállalkozásként indult útjára, mára a Dunántúl egyik vezető fürdőszoba szalonjaként működik.

Napló

A veszprémi cég fürdőszobai berendezések (csaptelepek, fürdőszoba bútorok, fürdőszobai kiegészítők, stb.), szaniterek (mosdó, wc, kád, zuhanykabin, masszázskádak és masszázskabinok) és hidegburkolatok (falicsempe, járólap) szalon jelleggel történő bemutatását és értékesítését végzi.

Veszprémi bemutatótermünk 1996-ban épült, 2005-ben kibővült, majd tavaly megújult  tájékozatott Nagy Balázs, a cég egyik tulajdonosa  Itt több mint 900 négyzetméteren, 45 épített és kompletten berendezett, európai színvonalú bemutató fürdőszoba segíti a vásárlókat a termékek kiválasztásában. Tavaly előtt februárban nyitottuk meg legújabb, Fürdőszoba Design bemutatótermünket Székesfehérváron, ahol 200 négyzetméteren 30 bemutató fürdőszobában tekinthetők meg a csempe- és járólap gyártás, és a fürdőszoba-építés legmodernebb trendjei.

A vásárlók 5200 féle minőségi termék közül választhatnak raktárról, további 10 ezer féle termék közül pedig megrendelésre. A hatalmas választékot igényesen mutatják be, jelentős raktárkészlettel rendelkeznek, a vevőket szakképzett eladók várják. Igény szerint helyszínre szállítják a termékeiket. A fürdőszoba és a nappali megálmodásában  egyedülálló módon- háromdimenziós látványtervező programmal segítenek.

A Hűségkártya programot vásárlóink kedvezően fogadták, a kártyatulajdonosok üzleteinkben öt százalékos kedvezményben részesülnek, ami esetenként jelentős, több tízezer forintos megtakarítást jelenthet  tette hozzá Nagy Balázs.


Az elmúlt évben megújult a Niagara Fürdőszobacenter, mondja Nagy Balázs
(Fotó: Mátételki András)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!