Hűségkártya

2009.09.09. 15:18

Hűségkártya: Bővül az elfogadóhelyek száma

Napló - A vártnál is nagyobb sikert hozott a Pannon Lapok Társasága Kiadó Kft. Hűségkártya programja, ugyanis július óta folyamatosan bővül az elfogadó helyek száma. Ma már több tízezer olvasónk rendelkezik ezzel a plasztikkártyával.

Kiss Nikolett

Sokszor megírtuk már, ez a lehetőség csak azokra vonatkozik, akik legalább egy éves előfizetést vállalnak a Naplóra. Ez ugyebár nem csak megtakarítást jelent olvasóinknak, hanem az elfogadó helyeken olcsóbban tudnak vásárolni, mint mások. 

Az elmúlt két hónapban viharos gyorsasággal bővült azoknak a helyeknek a száma, ahol jutányosan lehet vásárolni, legyen az építőipari termékeket fogalmazó vállalkozás, vagy éppen autószalon, netán kisgazdabolt. 

Éttermekben, fürdőkben is igénybe lehet venni a kedvezményt, de nyelvtanfolyamokra is olcsóbban lehet beiratkozni, hogy csak néhány példát említsünk. A részletes lista megtalálható a www.husegkartya.plt.hu honlapon, amely tartalmazza a szomszédos megyék (Fejér, Zala, Vas) elfogadóhelyeit is. Az újságban minden csütörtökön közzé tesszük az elfogadóhelyek listáját, valamint időszakosan megjelenik a Hűségkártya Magazin. 
 
Hogy csak a legfrissebb kedvezményeket említsük: a Veszprém Arénában lép fel a világ egyik legkedveltebb lemezlovasa, DJ Tiesto szeptember 12-én, szombaton. Aki a Hűségkártyával vesz jegyet, az kap egy 2000 forintot érő kupont, ami a helyszínen felhasználható italfogyasztásra. 

Veszprém megyébe is ellátogat a 15 éves Magyar Nemzeti Cirkusz, amely a premier előadásaira kedvezményt ad a kártyásainak: két jegyet adnak egy áráért. Veszprémben szeptember 15-én, Pápán 23-án lesz a premier, jegyek - csak úgy, mint a holland DJ showjára - a Napló ügyfélszolgálati irodáiban is kaphatók.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!