Ingatlanbazár

2022.10.29. 15:30

Egyetlen eladó ház van ma Kapolcson. Az viszont egy zseniális malom!

A 220 nm-es, egykori malom fantasztikus átalakuláson ment át. A vételár ennek és persze Kapolcs varázsának fényében nem meglepő. Nézzen szét velünk a hét minimum megyei, de talán országos szinten is legizgalmasabb ingatlanában! Kapolcsi malom újragondolva, most!

„220 nm-es, háromszintes, 5 szobás régi malomépület teljesen újragondolva loft és industrial stílusban, csendes környezetben Kapolcs keleti részén. Minden szinten megmaradtak az eredeti, gyönyörűen restaurált régi fagerendák. Az alsó szinten található a 63 nm-es óriási konyha bazaltból és antik fából épített pulttal. Fából ácsolt masszív bútor a két villanysütőnek. Saratov hűtő, retró fém irattároló, békebeli míves rézcsapok, keményfából készült konyhaszekrényajtók, kézzel vájt fateknők, mikrohullámú sütő, 4 hűtő (3 retró, 1 mai), grillezőpult. A jobb oldali falon kovácsoltvas falikarsor biztosítja a temérdek fényt. Cementsimított falfülkék teszik még hangulatosabbá és élhetőbbé ezt a különleges konyhát.

 

Ezen a szinten található még a 9 nm-es fürdőszoba, falba épített modern, tartályos WC-vel, fadézsával, antik fabútorral, látszó horganyzott csővel szerelt dizájncsappal. A fürdő mellett található az egyik hálószoba. És még nem kerültek szóba ezen a szinten a 14 nm-es és 4 nm-es fedett teraszok. A középső szinten található a 63 nm-es nappali, 9 nm-es zuhanyzós fürdő, egy 12 nm-es szoba, benne egy 6 nm-es galériás háló és egy 6 nm-es terasz. Antik faragott szekrény, retró dohányzóasztalok, antik kárpitozott karosszékek, kanapé, réz asztali lámpák, hintaszékek, antik fapadló. Horganyzott csőre függesztett lépcső vezet fel az egészen különleges, 63 nm-es hálóba. 

A felső szintre érkeztünk. A lépcső tetején vastag kenderkötél korlát. Réz mosdótál és az alsó szintről ismerős látszó, horganyzott csővel és piros karos golyós csapokkal szerelt folyóvíz. Antik fából ácsolt mosdó és fésülködőpultok, modern beépített tartályos WC, antik fából készült keretben található a fürdőkád. Mindez egy légtérben a hálórésszel. Antik masszív ágyak, éjjeliszekrény, modern asztali lámpa, rejtett világítás több szekcióba szerelve.

Mindez a régi módosabb parasztházak légkörét idézi, sok esetben ízlésesen vegyítve modern, retró, loft, industrial elemekkel. A fűtés hűtő-fűtő klímával megoldott. A ház a masszív falak miatt kevés energiát igényel. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!