Ingatlanbazár

2023.10.21. 15:30

A hét ingatlana: vegyél 36 lakást egyszerre Várpalotán!

Ez az ingatlan nem arra van, hogy az ember a családjával beköltözzön és élvezze. Azért építették, hogy három tucat családnak lehessen itt az otthona. Ha úgy érzed, ideje Várpalotát, szebb és még jobb hellyé varázsolni, akkor fektess a pénzét ebbe az épületbe. Ha a 36 lakást kevesled, van még 27 szoba, amit szintén bérbe lehet adni, ráadásul a telken egy játszótér is helyet kapott. 2745 négyzetméter egyelőre a lakóterület, de a 8762 négyzetméteres telken még másik ház is építhető, ha ezt kevés.Persze nem éppen olcsó, de ennyi lakása senkinek sincs Várpalotán - egyelőre!

PR cikk

“Azok figyelmébe ajánlom ezt az ingatlant, akik szeretnének egy kisváros jelenlegi és jövőbeli fejlesztésében részt vállalni. A dinamikusan fejlődő Várpalotán ez a hatalmas, 8762 nm-es terjedelmű, amelyből 1594.44 nm beépített épületegyüttes várja új, törekvő és a fejlesztésektől sem visszariadó vásárlóját.

Beépítettségét tekintve 1372,64 nm alapterületen 3 egységben 2 szintes lakóépületekkel rendelkezik jelenleg az intézmény. Így a két szintet figyelembe véve a lakófelület: 2745 nm.

Az 1-es épületben jelenleg 18 lakás található, önálló vizesblokkal, konyhával,étkezővel 1,2,és 3 szobás lakásokra tagolva.

A 2-es épületben szintén 18 lakás található, az 1-es épülethez hasonló tagolódással.

Ebben a két épületben a lakások bútorozottan, teljes összkomforttal kerültek átadásra.

A 3-as épületben 27 db 20 nm-es lakrészek kerültek kialakításra. Itt a vizesblokkok, a konyha, a fürdő a lakrészeken kívül került kialakításra. A lakások teljes felszereltséggel, hűtővel, tv-vel, bútorozva kerültek átadásra.

Összesen 27 szoba és 36 lakás található az épületegyüttesben.

A lakók kényelmét szolgálja:

- 600 nm-es játszótér”[...]

További igényes házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!